AMSS: Usporen saobraćaj svugde

Zbog snežnih padavina i jakog vetra vozače očekuje usporen i otežan saobraćaj na gotovo celoj putnoj mreži u Srbiji.

Izvor: Tanjug

Utorak, 27.02.2018.

07:38

AMSS: Usporen saobraćaj svugde
Getty images

Pvremeno jači udari vetra dodatno stvaraju probleme vozačima zbog smanjene vidljivosti i manjih snežnih nanosa koji dodatno usporavaju saobraćaj.

Ovakve vermenske prilike otežavaju rad putara koji neprekidno intervenišu i koriste sva raspoliživa sredstva kako bi održali prohodnim pojedine putne pravce posebno one koji vode preko prevoja gde su udari vetra najjači, saopštio je AMSS.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 min.

Na GP „Bačka Palanka“, „Šid“, „Ljuba“ i „Sot“, obustavljen saobraćaj za teretna motorna vozila na ulazu i izlazu, od strane hrvatskih graničnih organa, a zbog vremenskih

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: