"Lepa šajkača, ženska, nek je Vučić odnese Merkelovoj"

Novinar Živorad Nikolić koji se nalazi na listi SNS za beogradske izbore poklonio je na mitingu u Kaluđerici Aleksandru Vučiću "žensku šajkaču" i čarape.

Izvor: B92

Nedelja, 25.02.2018.

20:44

Foto: Screenshot / Tanjug

Kako je naveo, šajkaču i čarape u bojama srpske zastave lider SNS i predsednik Srbije treba da pokloni nemačkoj kancelarki Angeli Merkel.

“Kad sam saznao da predsednik putuje kod Angele Merkel pozvao sam Zagu Stojanović, našu veliku umetnicu i ovo je njen dar. Ova lepa šajkača, ženska, zamoliću predsednika da Merkelovoj to odnese. A pošto je jaka zima u Nemačkoj biće zgodno i da obuče ove lepe čarape sa srpskom zastavom”, rekao je Nikolić.

Osim toga, Nikolić je Vučiću poklonio i leptir mašnu.

“Pošto se u goste ne ide praznih ruku ostaviću ovde našem predsedniku i partije i države jednu lepu leptir mašnu. To je mašna ‘Šarenica’. A i zgodno je, on je brz čovek i mislim da će mu ona pomoći da bude još brži, kao električni auto. Molim ga da urgira da što više subvencija bude za električne automobile, a sam sa jednim došao ovde”, naveo je Nikolić.

Kako kaže, nekoliko dana pre mitinga SNS je bio u Kaluđerici i sve je bilo “malo rupičasto”, a sada je sređeno i da je “svež asfalt”

Nikolić je istakao i da je u svojoj zgradi bio prvi predsednik stanara, kao i da zgrada zahvaljujući saradnji svih stanara i posle 30 godina izgleda isto.

Kako kaže, to je primer kako treba voditi računa o Beogradu.

Prema njegovim rečima, zahvaljujući Srpskoj naprednoj stranci “Beograd je postao ono što jeste – beo grad, sa novim fasadama”.

"Sviđa mi se društvo sa kojim sam, verujem im i radićemo, zajedno sa vama, na napretku Beograda", dodao je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: