"Napad na mene ne ometa kampanju, 'Praznik demokratije'"

Marko Bastać, nosilac liste "Šta radite bre" na gradskim izborima, rekao je da napad na njega neće omesti kampanju liste.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 25.02.2018.

14:00

Foto: Tanjug

On je kazao da smatra da su već pobedili, jer su otkrili ko zagađuje naše reke, jer su svi počeli da pričaju o komunalnoj policiji i nametnuli razne druge teme.

"Pobedili smo i kada sam odbio da učestvujem u političkom rijalitiju koji na RTS-u režiraju Krle i Bujke. Pobedili smo i danas, upravo sam dobio informaciju da smo pokrili kontrolorima sva izborna mesta. Idemo dalje", rekao je Bastać na mitingu na Dorćolu.

On je najavio da od sutra pa do kraja kampanje ta lista kod Delijske česme u Knez Mihailovoj organizuje akciju "Praznik demokratije", u okviru koje će građani moći neprestano da razgovaraju sa kandidatima za odbornike u izbornom štabu liste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: