Danas umereno oblačno, ponegde sneg

U Srbiji će biti umereno i potpuno oblačno, ujutru ponegde sa slabom kišom ili susnežicom, a tokom dana uglavnom suvo.

Izvor: B92

Petak, 23.02.2018.

01:00

Danas umereno oblačno, ponegde sneg
Foto: Thinkstock

U Timočkoj Krajini biće oblačno i hladno uz provejavanje slabog snega, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području i na planinama istočne Srbije mestimično i jak, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura će se kretati od nule do tri, a najviša dnevna od pet do devet stepeni, u Timočkoj Krajini oko dva stepena Celzijusa.

U Beogradu će danas biti umereno i potpuno oblačno i malo toplije. Vetar će biti slab i umeren, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura će se kretati oko dva, najviša dnevna oko sedam stepeni.

Biometeorološke prilike će nepovolјno uticati na srčane i nervno labilne bolesnike a tegobe mogu osećati i osobe sa disajnim problemima. Bolovi u mišićima i nervoza su moguće meteoropatske reakcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: