"Građani žrtve poslovnih dilova vrha SNS"

Građani opštine Stari Grad su žrtve "poslovnih dilova vrha SNS", izjavio je kandidat za odbornika liste "Da oslobodimo Beograd" Balša Božović.

Izvor: Tanjug

Petak, 23.02.2018.

22:56

On je u razgovoru sa građanima u Studentskom parku, ocenio da gradska vlast želi je da Stari grad pretvori u betoniranu pešačku zonu "zbog lokala koje će voditi pojedinci iz vrha SNS-a i zbog njihovih biznisa", navodi se u saopštenju Demokratske stranke.

"Studentski park više neće izgledati isto i biće betoniran zato što privatno javno partnerstvo podrazumeva da će neko iz vrha SNS-a na ovom mestu napraviti garažu", tvrdi Božović.

On je, takođe, rekao da je infrastruktura u centru Beograda jako loša, da vodovodne cevi pucaju, a više nema novca iz gradskog budžeta da bi se te obnovile, kao i da mnogi nemaju grejanje.

U razgovoru sa građanima o infrastrukturnim projektima koje gradska vlast sporovodi ili planira da sprovede u budućnosti u centru grada, kandidat za odbornika profesor Dragoslav Šumarac je rekao da je "pod vlašću Vesića i Malog u Beogradu na delu "investitorski urbanizam na štetu građana".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: