"Naša ubedljiva pobeda je najbolji odgovor prevarantima"

Srbija je danas zemlja koja je poštovana u svetu i zemlja koja ima suficit.

Izvor: Tanjug

Petak, 23.02.2018.

21:03

Foto: Tanjug / Rade Preliæ

To je izjavio kandidat za gradskog odbornika sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Goran Vesić u razgovoru sa penzionerima Voždovca.

"Samo naša ubedljiva pobeda je najbolji odgovor prevarantima koji ništa drugo ne nude na ovim izborima osim da se dočepaju pune gradske kase", rekao je on i pozvao građane da izađu na predstojeće beogradske izbore i glasaju za listu SNS.

Vesić je istakao da se u Srbiji danas povećane penzije isplaćuju iz realnih osnova, "a ne iz kredita kao što je radila prethodna vlast".

"To što se sada podižu penzije ne zadužujemo nikog posle nas zbog toga, kako su radili pre nas", istakao je Vesić.

Sadašnja gradska vlast je nasledila 1,2 milijarde evra duga i za prethodne četiri godine taj dug smanjila za 550 miliona evra, rekao je Vesić i primera radi naveo da je za te pare moglo da se izgradi 250 škola, 250 bolnica ili tri i po Pupinova mosta.

Kada je Aleksandar Vučić 2012. godine ušao u Vladu bilo je pitanje trenutka kada će prestati da se isplaćuju penzije i plate, rekao je Vesić.

"Toliko je zemlja bila zadužena. Za ovih šest godina uspeli smo da zemlju konsolidujemo finansijski i da zatim i Grad finansijski postavimo na noge, a da bismo to uradili najveći teret su podneli penzioneri i mi smo vam zbog toga zahvalni jer da nije bilo vas i zaposlenih u državnoj upravi to se ne bi dogodilo", rekao je Vesić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: