POKS: Borba protiv vršnjačkog nasilja

Kandidatkinja za odbornicu Pokreta obnove kraljevine Srbije Ana Petrović Vukićević izjavila da ta stranka predlaže osnivanje stručnog tela za vršnjačko nasilje.

Izvor: Beta

Četvrtak, 22.02.2018.

12:57

POKS: Borba protiv vršnjačkog nasilja

"Naš predlog je osnivanje Koordinacionog tela za borbu protiv nasilja u školama. Prioritet u radu tog tela biće ugradnja, modernizacija i rekonstrukcija video-nadzora u svim školama, povećanje broja školskih policajaca, sređivanje ograda i zaključavanje školskih dvorišta i uvodjenje ID kartica za ulazak učenika u škole", navela je ona.

Kako se navodi u saopštenju, Ana Petrović Vukićević je ocenila da je potrebno iz budžeta grada izdvojiti sredstva za nabavku dovoljne količine testova na narkotike koji će preko škola biti podeljeni roditeljima u nameri da testiraju svoje dete ako žele.

"Najefikasniji način u suzbijanju narkomanije medju mladima Beograda je preventiva. Upravo zbog toga, kada znaju da imaju test u svojoj kući, mnogi mladi će odustati od namere da probaju narkotike i time ćemo sačuvati njihovo zdravlje i živote i započeti borbu protiv jednog od najvećih izazova u našem društvu", rekla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: