AMSS: Sve mokro, saobraćaj usporen

Zbog neprekidnih padavina tokom noći i povećanja snežnog pokrivača, saobraćaj u Srbiji je usporen, a najviše u planinskim predelima, saopštio je AMSS.

Izvor: Tanjug

Sreda, 21.02.2018.

07:19

AMSS: Sve mokro, saobraćaj usporen
Ilustracija: Getty Images

Temperature u većini krajeva zemlje su iznad nule, tako da se sneg u nižim predelima ne zadržava, dok u planinskim predelima vozače očekuju zimski uslovi za vožnju.

Jak vetar otežava prohodnost puteva na području Negotina, dok je na Crnom Vrhu moguća snežna mećava koja stvara manje snežne nanose. Na Kopaoniku magla smanjuje vidljivost, pa se preporučuje oprezna vožnja.

U Vojvodini i na širem području Beograda u nižim predelima Srbije vozače očekuje mokar kolovoz sa mestimično raskvašenim snegom po putu.

Kako se navodi, večerasod 22 sata, do sutra u šest sati, izvodiće se radovi na poboljšanju javnog osvetljenja, na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), na mostu „Gazela“ u smeru Beograd - Niš. Radovi će se izvodiiti u pokretu i u toku radova za saobraćaj će biit privremeno zatvorena krajnja leva (brza) saobraćajna traka.

Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama. Na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta, pokazuju podaci Uprave granične policije.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Madjarske, a tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima, napominje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: