DS: Oterani naprednjaci koji su hteli da spreče tribinu

Demokratska stranka (DS) saopštila je da su aktivisti SNS pokušali su da spreče održavanje tribine koalicije "Da oslobodimo Beograd" na Banjici.

Izvor: Beta

Sreda, 21.02.2018.

23:05

DS: Oterani naprednjaci koji su hteli da spreče tribinu

Na tribini su govorili četiri predsednika stranaka opozicione koalicije Dragan Šutanovac, Boris Tadić, Zoran Živković i Dejan Bulatović.

“Građani su nakon brojnih uzvika i optužbi, aplauzima izbacili provokatore, dok četvorica predsednika nisu dozvolila da zloupotrebe ljude koji su došli da čuju rešenja te koalicije, nedavno prezentovana u Planu za oslobođenje Beograda", navodi se u saopštenju DS.

Kandidat za gradonačelnika Dragan Šutanovac rekao je na tribini da naprednjaci kroz kapilarne glasove maltretiraju celu Srbiju, a već pet godina sprovode lobotomiju kako se nigde ne bi čulo se nigde da je poskupelo grejanje.

"Zloupotrebljavaju biračke spiskove, kradu podatke građana i šikaniraju ih 'od vrata do vrata'. Ako se pobunite, onda vas hapse, kao što se desilo i oficiru Vojske Srbije", naveo je Šutanovac.

Predsednik SDS-a Boris Tadić rekao je da je predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić smanjio potencijal pobune među ljdima.

"Za pobunu je potrebno ekonomsko dostojanstvo, a danas većina ne može da se uzdigne, jer se bori za koru hleba od dana do dana,” rekao je bivši predsednik Srbije.

Predsednik Nove stranke Zoran Živković rekao da je Beograd okupiran ‘naprednom’ korupcijom, kriminalom i primitivizmom i da je nepohodno osloboditi grad na izborima 4. marta.

Predsednik Zelene ekološke partije Dejan Bulatović rekao je da ostaci režima Slobodana Miloševića pokušavaju da do kraja dokrajče Beograd i Srbiju, ali da u tome neće uspeti.

“Oslobodićemo Beograd od otpada - ekološkog i političkog”, zaključio je Bulatović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: