LDP: Nećemo dozvoliti SRS da podigne spomenik Miloševiću

Kandidat LDP za odbornika u Skupštini Beograda Đorđe Žujović poručio je da ta partija neće dozvoliti SRS da podigne spomenik Slobodanu Miloševiću.

Izvor: Tanjug

Sreda, 21.02.2018.

20:58

LDP: Nećemo dozvoliti SRS da podigne spomenik Miloševiću

Kako je rekao, ta stranka će čuvati sećanje na Zorana Đinđića.

Žujović je sa ostalim kandidatima sa liste LDP-a došao na mesto odakle je Vojislav Šešelj poručio da će se boriti protiv odluke da se podigne spomenik Zoranu Đinđiću, navodi se u saopštenju LDP-a.

"Danas smo na ovom mestu kako bismo poslali poruku i sprali sramotu Vojislava Šešelja i jurišnih njegovih odreda koji su bili ovde i govorili o tome kako Đinđić ne zaslužuje spomenik u glavnom gradu Srbije, zato što je bio, kako kaže, mafijaš i kriminalac i da Beograd zaslužuje spomenik Slobodanu Miloševiću", rekao je Žujović.

Žujović je rekao da je Šešelja, po povratku iz Haga, trebalo da dočeka Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal i da ga, kako kaže, policija ispita o svim navodima vezanim za političku pozadinu ubistva Zorana Đinđića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: