DS: 4. marta da dobijemo demokratski gradonačelnika

Kandidat liste "Da oslobodimo Beograd- DS, SDS, Nova, ZEP - Zeleni" Marko Đurišić očekuje da 4.marta Beograd dobije demokratski izabranog gradonačelnika.

Izvor: B92

Sreda, 21.02.2018.

14:02

DS: 4. marta da dobijemo demokratski gradonačelnika

Đurišić je to izjavio povodom 21. godišnjice izbora prvog demokratskog gradonačelnika Beograda Zorana Đindjića, ističući da će građani 4. marta glasati za evropski grad slobodan od straha.

"Na današnji dan pre dvadeset i jednu godinu izabran je prvi demokratski gradonačelnik Beograda Zoran Đinđić. Nekoliko meseci pre toga građani su na izborima koji su se održavali u sličnim uslovima kao i danas - sa puno pritisaka, sejanja straha, ipak slobodno izrazili svoju volju i izabrali prvog demokratskog gradonačelnika“, rekao je Đurišić.

Kako se navodi u saopštenju, Đurišić je pozvao građane da glasaju za listu broj 4.

"Danas kao i tada, zalažemo se za iste vrednosti, za evropski grad, slobodan od straha, bezakonja, bahatosti i korupcije – svega što ova vlast danas simbolizuje", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: