Otkrivena tajna američka raketa VIDEO

Televizija "Ej-Bi-Si njuz" objavila video-snimak na kome se vidi američka superlaka raketa "Astra" kompanije "Astra spejs".

Izvor: B92, Sputnjik

Utorak, 20.02.2018.

11:03

Otkrivena tajna američka raketa VIDEO
Ilustracija: Getty Images

Kako je preneo Sputnjik, ta američka televizija navela je da kompanija aktivno sarađuje sa vlastima i vojskom, ali da o tome ne obaveštava medije.

Za raketu se saznalo slučajno, jer ona nije bila smeštena u vojnoj bazi već ju je na otvorenom prevozio šleper. kada su novinari Ej-Bi-Si njuza počeli da tragaju za odgovorom čija je to raketa i šta je, otkrili su da je prevezena naknadno, kada je i primećena, u vojni hangar u kom su se testirali vojni avioni.

Kompanija koja je bila zadužena za taj objekat nije registrovana i nema broja telefona, navodi se, između ostalog, u reportaži.

Podsetimo, mediji u Americi, ali i u Rusiji raije su naveli da Pentagon razvija supertajnu raketu koja "pogađa komarca u oko" i koja je namenjena da pogodi ruske rakete i pre nego što polete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: