Vučić: Moj stav o KiM u aprilu, neozbiljne predloge cepam

O rešenju za Kosovo reći ću šta mislim krajem aprila, poručio predsednik Srbije Aleksandar Vucić.

Izvor: Tanjug

Utorak, 20.02.2018.

08:32

Vučić: Moj stav o KiM u aprilu, neozbiljne predloge cepam
Foto: EPA/Valdrin Xhemaj

On je, gostujući u emisiji Ćirilica na TV Hepi rekao da su ideje koje se ponovo pojavljuju poslednjih dana - o podeli i sličnim modelima - neozbiljne i da bi Srbija trebalo da ide sa ozbiljnim ciljevima.

"I ja ću to da objavim krajem aprila, jer mislim da treba da imamo ideje i pozitivan pravac u rešavanju tog pitanja", rekao je Vučić gostujuići sinoć na Hepi TV. Kako je rekao, on je više takvih papira, koji su nudili rešenja, pocepao do sada.

"Više različitih papira sam do sada pocepao", a iza svih tih "novih" predloga, kako je rekao, krije se pokušaj da svi kažu "Vučić je dovoljno jak, ume da trpi kritiku, napade, ajde da ga nateramo da to ne baš formalno, ali da nekako prizna, a mi ćemo da vidimo šta možemo da damo Srbiji, ali neka zaborave na Kosovo".

"A ja, kad god sam dobio takav neki papir, a obično je to uz tekst - nemoj da se ljutiš, ali evo šta predlažemo, svaki takav papir sam pocepao..Znate koliko sam ih pocepao...", rekao je Vučić.

Upitan ko to radi, rekao je ceo svet, aludirajuići da je to zapadni svet, koji je priznao Kosovo, ali, kako je primetio, mi moramo da budemo ti koji će da razmišlja i da ide samo s obziljnim ciljevima, "a ja ću to da govorim krajem aprila".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: