Ipak bez TV duela: "Izvozali me kao magare"-"Gde bežiiite"

Nakon burne rasprave na društvenim mrežama do televizijske debate između Aleksandra Šapića i Saše Radulovića ipak nije došlo.

Izvor: B92

Utorak, 20.02.2018.

00:38

Ipak bez TV duela:
Ilustracija: Thinkstock

“Ništa od emisije, u zakazanom terminu snimanja se pojavio samo Aleksandar Šapić”, naveli su na Tviteru iz produkcije “Balkan info” koja je trebalo da radi debate.

Lider DjB Saša Radulović je potom naveo da su iz "Balkan infa" izbegli da rade emisiju uživo, oni ističu da emisije nikada uživo nisu radili, a Šapić smatra da su ga "izvozali kao poslednje magare".

Podsećamo, lider Dosta je bilo i kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić imali su u subotu na Tviteru burnu raspravu oko potencijalne televizijske debate.

Dogovoreno je da debata bude u produkciji "Balkan infa", Jutjub kanala sa brojnim intervjuima. Međutim, iz Balkan infa navode da se "pet sati pred snimanje potegla priča o emitovanju uživo” zbog čega su iz Dosta je bilo otkazali učešće.

U objašnjenju objavljenom na Tviteru oni navode da je emisija trebalo da bude snimljena u ponedeljak, a emitovana u četvrtak.

“Kada smo dogovarali emisiju pre dva-tri dana nije bilo pomena o emitovanju uživo. Važno je napomenuti prvi put kad smo kontaktirali gospodina Šapića on je bio iznenađen pozivom jer je očekivao da će se emisija realizovati uživo na DJB kanalu. Verovao je da je to najbolja opcija i javno je to ponudio. Mi smo to preneli PR službi DJB. Bez obzira na to, DJB je ipak pitao da Balkan info organizuje taj duel kao neutralan kanal, na šta je pristao i Šapić”, navode iz "Balkan infa".

Oni dalje ističu da su Radulović i ostali funkcineri DJB više puta bili njihovi gosti.

“Podrazumevali smo da znaju da se emisije ne emituju uživo, čega je naravno toga bio svestan i Šapić koji je takođe više puta bio gost”, navode iz "Balkan infa".

Osim toga, oni su naveli da produkcija Balkan info nije emitovala nijednu emisiju uživo za skoro tri godine, a da su snimili preko 500 emisija. Takođe, istakli su i da se niko nikada nije žalio jer, kako navode, “snimci idu integralno, bez cenzure”.

Na Tviteru se potom oglasio aktuelni predsednik Opštine Novi Beograd i kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić:

"Ja sam budala, ne Radulović i DJB. Dve i po godine me pljuju i vređaju, a sad pred izbore su uspeli i da me izvozaju kao poslednje magare i na kraju, odustanu. Ponavljam, ja sam budala. Sa sektom sam od danas završio, sve ostalo ćemo na sudu. Beograđani, srećni vam izbori", naveo je Šapić.

"Budale su samo građani Beograda koje obmanjuje. Znao je da je duel uživo. Slao siledžije da mi pošalju poruku da se povučem. Rečenica "od danas sam završio" pokazuje šta je jedini cilj. Gde bežiiite :) Ovo je baš jadan način da izbegne TV duel uživo", odgovorio mu je Radulović.

Radulović je potom naveo da je Balkan info u 16.30 odbio da se emisija emituje uživo.

“Prvo su se vadili na to da nemaju tehniku, pa kad smo im rekli da ćemo mi dati tehniku, onda da ne prave emisije uživo. Iako su znali. A sada, tri sata posle "zakazanog" termina, objavili sliku”, naveo je Radulović, nakon čega je dodao: “Šta su razgovarali sa Šapićem ne znam. Znaju oni. Nikakav termin u 19h nije bio dogovoren”.

Kako navodi, emisija treba da ide uživo “jer je to jedini način da građani dobiju pravu sliku i da se spreče sve spekulacije i pokušaji performansa učesnika”.

“Spremni smo da ustupimo opremu za prenos uživo ukoliko imaju problem. Zašto tolika akcija da se izbegne TV duel uživo, zašto slati siledžije da mi pošalju poruku, to su pitanja za Šapića. Termin je i dalje četvrtak. Tehniku imamo. U čemu je problem? Ili kako kaže Boško Obradović - gde bežiiite”, istakao je Radulović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: