Opet pucnjava u Americi: Ranjeno četvoro, među njima dete

Najmanje četvoro ljudi je povređeno u pucnjavi koja se dogodila ispred restorana "Teksas Redhaus" u San Antoniju, saopštila je policija.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.02.2018.

07:30

Opet pucnjava u Americi: Ranjeno četvoro, među njima dete

Među povređenima je i šestogodišnji dečak. Ostali upucani su u svojim dvadesetim godinama, navodi još policija.

"Dvoje od troje povređenih zadobilo je povrede opasne po život i oni su tranasportovani u prvu najbližu bolnicu. Sada su u stabilnom stanju", saopštila je policija na vanrednoj konferenciji za novinare.

Šestogodišnjak je dobio metak u nogu i nije životno ugrožen, prenose lokalni mediji.

Policija je saopštila da se pucnjava dogodila sinoć oko devet časova po lokalnom vremenu dok su žrtve stajale ispred restorana "Teksas roudhaus" u blizini tržnog centra "Ingram park". "Ne verujemo da je ova pucnjava bila slučajna", rekao je predstavnik policije i dodao da su svi upucani bili u rodbinskoj vezi.

Lokalni reporteri naveli su da je na ljude u restoranu pucao afro-amerikanac, sa polu-automatskom puškom.

Napadač nije uhapšen i u toku je potraga za njim.

Podsetimo, Amerikanci su na "nogama" nakon najsmrtonosnije pucnjave koja se u istoriji te zemlje dogodila u nekoj srednjoj školi. Podsetimo, prošle sedmice u srednjoj školi u Floridi ubijeno je 17 osoba, među kojima je najviše bilo učenika te škole. Osumnjičeni je 19-godišnjak, bivši učenik te škole. To je ponovo otvorilo staro pitanje- kontrolu oružja u SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: