"Apsurd": Mladić na čelu ratnih veterana, rođen 1993.

Halil Sulejmanović rođen 1993. godine predsednik je udruženja ratnih veterana Borački zadružni savez Federacije BiH, piše “Indeks”.

Izvor: index.hr

Ponedeljak, 19.02.2018.

18:44

Foto: Screenshot

Kako navode, to je “prilično apsurdna situacija” s obzirom na to da je Sulejmanović rođen "tek krajem rata, a bavi se problemima ratnih veterana i invalida".

Iz Boračkog zadružnog saveza FBiH navode da je Sulejmanović "obrazovana osoba u polju međunarodnog i domaćeg poslovnog prava”. Kako ističu, njegove sposobnosti oko posla koji obavlja nisu pod znakom pitanja.

Inače, na zvaničnoj stranici udruženja na Fejsbuku navodi se da je stranicu osnovala nezavisna zadruga koja finansira Savezno ministarstvo za pitanja branitelja i ratnih invalida.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: