U tri nezgode četiri osobe povređene

U Beogradu su se noćas dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima su povređene četiri osobe, rekla je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.02.2018.

08:13

U tri nezgode četiri osobe povređene

Prema njenim rečima, u 19.59 u Drajzerovoj ulici kod broja šest došlo je do udesa u kojem je lakše povređena žena starosti oko 25 godina, a prevezena je u Urgentni centar.

U ulici Maršala Tita u Dobanovcima u udesu koji se ogodio u 20.48 lakše je povređen muškarac pešak starosti oko 31 godinu koji je prevezen u Urgentni centar.

Na uglu Južnog Bulevara i Maksima Gorkog došlo je do treće saobraćajne nezgode usled koje su povređene dve žene starosti oko 26 i 50 godina. Kako je Macura navela, mladja žena je pretrpela težu povredu noge.

Hitna pomoć je noćas imala 95 intervencija, od kojih 16 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari, srčani bolesnici, osobe sa hipertenzijom i osobe sa malignim oboljenjima, navela je Macura.

Kako je dodala, juče su zabeležene 133 intervencije Hitne pomoći od kojih 26 na javnom mestu, a dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda, od kojih su u dve, bile dve teške povrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: