Dveri: Izlazimo na sve lokalne izbore 4. marta

Pokret Dveri saopštio je danas da će učestvovati na svim lokalnim izborima koji su raspisani za 4. mart - u Aranđelovcu, Boru, Sevojnu i Beogradu.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 19.02.2018.

14:36

Dveri: Izlazimo na sve lokalne izbore 4. marta

Dveri su ocenile da je to jedan pokazatelj da su "respektabilan politički faktor i da imaju sve veću podršku građana".

U saopštenju se navodi da Dveri na izbore za Skupštinu Beograda i Boru izlaze u koaliciji sa pokretom Dosta je bilo na listi "Dosta je bilo i Dveri - Da ovi odu, a da se oni ne vrate", dok u Aranđelovcu izlaze u koaliciji sa pokretom Naši i Udruženjem građana "Radnik nije rob" na listi "Izaberi Aranđelovac", a u Sevojnu Dveri izlaze samostalno, sa listom "Srpski pokret Dveri".

"Pozivamo birače iz Beograda, Aranđelovca, Bora i Sevojna da izađu na izbore 4. marta i podrže naše liste i kandidate, jer je sada prava prilika da promene nešto u svojim mestima", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: