Sutra oblačno, malo hladnije, susnežica i sneg

U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno i malo hladnije, mestimično sa susnežicom i snegom.

Izvor: B92

Nedelja, 18.02.2018.

23:15

Sutra oblačno, malo hladnije, susnežica i sneg
Foto: Thinkstock

Više padavina očekuje se i u planinskim predelima gde će doći do formiranja odnosno povećanja visine snežnog pokrivača, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab i umeren severni i severoistočni, tokom dana u skretanju na istočni i jugoistočni uz pojačanje naročito u Podunavlju i južnom Banatu. Jutarnja temperatura kretaće se od minus dva do dva, a najviša dnevna od jedan do četiri stepena.

U Beogradu će sutra biti pretežno oblačno i malo hladnije, povremeno sa susnežicom i snegom. Vetar će biti slab i umeren severni i severoistočni, tokom dana u pojačanju i skretanju na istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura će biti oko nule, a najviša dnevna oko dva stepena Celzijusa.

U Srbiji će narednih sedam dana biti oblačno i vetrovito, do kraja sedmice mestimično sa kišom, susnežicom i snegom i temperaturom oko prosečnih vrednosti. Više padavina očekuje se u planinskim predelima i na istoku gde će doći do formiranja, odnosno povećanja visine snežnog pokrivača.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološke prilike mogu uticati relativno povolјno na hronično obolele i osetlјive osobe, ali se u jutarnjim satima izvestan oprez savetuje cerebrovaskularnim bolesnicima. Poremećaj sna i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: