NIS dobio priznanje za doprinos u oblasti sporta

Sportski savez Zrenjanina dao je NIS priznanje “Sponzor-donator 2017“ u okviru uručenja nagrada najistaknutijim pojedincima, sportskim kolektivima i sponzorima.

Izvor: PR
Podeli
Foto: NIS
Foto: NIS

NIS je nagrađen kao društveno odgovorna kompanija koja dugi niz godina, na različite načine podržava sportske projekte, udruženja i pojedince sa teritorije Grada Zrenjanina.

“NIS podržava projekte iz oblasti sporta jer želimo da promovišemo zdrav način života i sportske vrednosti. Samo na teritoriji Grada Zrenjanina smo od 2009. godine u sportske projekte uložili više od 50 miliona dinara, a kako bismo dodatno podržali rad sportskih udruženja u ovom gradu sva sredstva iz programa “Zajednici zajedno“ u 2017. godini za Zrenjanin su usmerena u projekte iz oblasti sporta. NIS će i u narednom periodu nastaviti uspešnu saradnju sa Zrenjaninom u različitim segmentima društvene odgovornosti“, izjavio je Stefan Despotović, direktor Direkcije za eksterne komunikacije NIS-a

U okviru programa društvene odgovornosti, NIS od 2009. godine podržava brojna sportska udruženja iz Zrenjanina, a neka od njih su fudbalski klub "Radnički Zrenjanin", košarkaški klub “Proleter“, rukometni klub “Proleter-Naftagas“, odbojkaški klub “Klek“, karate-klub “Zrenjanin“, omladinski džudo klub “Proleter“, Sportski klub za decu i omladinu sa posebnim potrebama “Hendi sport“, Stonoteniski klub invalida Zrenjanina ''K2'' i mnogi drugi.

Društvo

strana 1 od 6752 idi na stranu