Vratila se zima – oblaci i sneg, do pet stepeni

U Srbiji će biti oblačno, mestimično sa snegom uz manje povećanje visine snežnog pokrivača, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Izvor: Beta

Sreda, 14.02.2018.

01:00

Vratila se zima – oblaci i sneg, do pet stepeni
Ilustracija: Thinkstock

Više padavina se očekuje pre podne na severu, istoku i u planinskim predelima. Vetar će biti slab i umeren, na istoku povremeno jak, severozapadni, sa uslovima za vejavicu u planinskim predelima.

Jutarnja temperatura će biti od minus jedan do dva, najviša dnevna od nule do pet stepeni.

U Beogradu će biti oblačno, povremeno sa snegom, a više padavina se očekuje ujutru i pre podne uz manje povećanje visine snežnog pokrivača. Duvaće slab i umeren, severozapadni vetar.

Temperatura će biti bez većeg kolebanja, od nule do dva stepena.

U četvrtak će biti oblačno, ponegde sa snegom, uglavnom u planinskim predelima.

U petak i subotu će biti suvo, uz slab mraz u jutarnjim satima, ponegde je moguća magla ili niska oblačnost.

Nardnh dana će biti oblačno, na severu suvo, u ostalim krajevima mestimično sa snegom i temperaturom u granicama proseka.

Meteorološke prilike neće pogodovati većini hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima i astmatičarima. Od meteoropatskih reakcija moguće su pospanost, glavobolja i promenljivo raspoloženje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: