"Zukorlić bio samo na jednoj sednici i dobio 348.000 RSD"

Lider Stranke pravde i pomirenja i odbornik u Skupštini Novog Pazara Muamer Zukorlić prisustvovao je jednoj od 15 sednica lokalnog parlamenta u ovom sazivu.

Izvor: Beta

Sreda, 14.02.2018.

19:02

To saznaje Radio Sto plus, a prema informacijama iz Odeljenja za skupštinske poslove, Zukorlić, tada član Bošnjačke demokratske zajednice (BDZ) Sandžaka, bio je samo na konstitutivnoj sednici 12. maja 2016. godine kada mu je verifikovan odbornički mandat.

Lokalni parlament je potom zasedao još 15 puta, ali Zukorlić nije bio nijednom, već je uglavnom dostavljao opravdanja za svoje odsustvo.

Iako je u radu gradske skupštine učestvovao tek par sati, iz budžeta Novog Pazara mu je isplaćeno 348.000 dinara odborničke naknade, pokazuju podaci Odeljenja za finansije lokalne vlasti.

Zukorlić je i poslanik u Skupštini Srbije, gde je predsednik Odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: