Marković: Ko se boji za cenzus panika

Beograd -- Nosilac liste Pokreta obnove Kraljevine Srbije na izborima za Skupštinu Beograda Predrag Marković kaže da razume paniku među strankama koje se boje za cenzus.

Izvor: Tanjug
Podeli
Getty images
Getty images

"Razumem paniku među strankama koje se boje za cenzus. I već traže krivca. Monarhisti i istinski demokratski ljudi odavno ne izlaze na izbore jer su mnogo puta prevareni i neće da biraju po principu manjeg zla. A u toj maloj izlaznosti su videli šansu svi koji su izneverili nade građana. Pokret obnove Kraljevine Srbije tu nadu vraća" rekao je Marković.

Kako kaže zato su hitno angažovane agencije i analitičari da to spreče, uz bezobraznu poruku da su stranke vlasnici glasova gradjana i lažnu brigu da se glasovi ne preliju.

"Žao mi je novca kojim se razbacuju na skupe reklame ali me raduju poruke prijatelja iz PR agencija. Kažu da će nikad lakše zaraditi novac jer su im klijenti tražili da samo ponavljaju stare laži. A svakako je istina da će se mnogi glasovi preliti. I poštovaću i te glasove koji po izbornom sistemu pripadnu nama. Živim sa gradjanima Beograda i poštujem svaki njihov glas" poručio je Marković.

Politika

strana 1 od 8731 idi na stranu