"Vlast urušava institucije, zalupite vrata SNS-u"

Beograd -- Narodna stranka osudila privođenje kapetana Vojske Srbije koji se suprotstavio agresivnom nasrtaju aktivista SNS na integritet i privatnost njegove porodice.

Izvor: Beta
Podeli

Narodna stranka osudila privođenje kapetana Vojske Srbije koji se suprotstavio agresivnom nasrtaju aktivista SNS na integritet i privatnost njegove porodice.

"Podržavamo Vojni sindikat koji je stao u zaštitu oficira VS. Narodna stranka je spremna da stavi na raspolaganje svoj Pravni tim ne samo njemu, već i svim gradjanima koje SNS bude maltretiranala tokom kampanje. Narodna stranka poziva gradjane na otpor nasilju SNS pokretanjem akcije 'Zalupi vrata SNS-u'", rekao je potpredsednik te stranke Zdravko Ponoš.

Ponoš je, prenosi Narodna stranka, ocenio da vlast zloupotrebom policije u toku kampanje rizikuje dalje podele i sukobe u društvu.

U konkretnom slučaju, naveo je Ponoš, reč je o krajnje neodgovornom odnosu vlasti i prema pripadnicima policije i prema pripadnicima vojske.

Vlast urušava institucije umesto da ih gradi, ocenio je Ponoš.

Ponoš je upozorio da je vlast danas poslala policiju na oficira vojske, a sutra će na nekog lekara, učitelja ili penzionerku.

Politika

strana 1 od 276 idi na stranu