SNS: Opozicija pokazala pravo lice, podržali siledžije

Predstavnici opozicije su večeras pokazali svoje pravo lice, saopštila je SNS, povodom napada na članove njenog stranačkog podmlatka.

Izvor: Beta, Tanjug

Utorak, 13.02.2018.

23:35

SNS: Opozicija pokazala pravo lice, podržali siledžije

"Nije im dosta sramote što svaki dan seju samo mržnju i izgovaraju laži već su se danas ujedinili i u nasilju. Dok lista oko Demokratske stranke podržava siledžije, iz Đilasovog štaba poručuju da bi svi trebalo da tuku članove SNS", ističe se u saopštenju.

U tekstu se podseća da su u toku dana fizički napadnuti omladinci SNS, mladić i devojka, koji su počiniocu tog siledžijskog dela bili krivi, kako se navodi, samo zato što su članovi SNS.

Kako se dodaje u saopštenju, nije ih “spaslo brutalnog nasilja ni to što su oboje bili pristojni i dostojanstveni dok su obavljali stranačke aktivnosti“.

"Da skandal bude veći, umesto da svi osude brutalno nasilje, prebijanje mladića i šamaranje i guranje devojke, Šutanovac i Živković podržavaju nasilje i šire laži - za Živkovića je pomenuti siledžija u stvari častan oficir, jer je, po Živkoviću, očigledno časno kada neko tuče žene, dok Đilasov Janković ne samo da podržava nasilje nad ženama, nego poziva sve na prebijanje građana koji podržavaju Aleksandra Vučića i SNS", napominje se u saopštenju.

Takođe, SNS poručuje Đilasu, Šapiću, Jankoviću, Šutanovcu, Živkoviću, Jeremiću i svima ostalima da je nikada neće uplašiti i “sprečiti da se bori i za bolji Beograd, i za bolju Srbiju“.

“Siledžijama, lopovima i lažovima nećemo dozvoliti da ponovo uništavaju budućnost Srbije i naše dece“, navodi SNS.

Vojni sindikat Srbije ranije je saopštio da je kapetan V.M. priveden u policijsku stanicu Zvezdara zbog navodnog nasilničkog ponašanja, posle verbalnog sukoba s aktivistima Srpske napredne stranke koji su mu došli na vrata sa spiskom za evidenciju sigurnih glasova uoči predstojećih izbora.

Sindikat je naveo da je V.M. pitao aktiviste odakle im podaci o njegovoj porodici, pri čemu je došlo do verbalnog sukoba posle čega je priveden.

Incident su osudili Nova stranka i Policijski sindikat Srbije. Nova je zatražila od ministra odbrane i ministra policije da podnesu ostavke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: