Šapić: Razgovaraću sa svima osim sa SNS i DJB

Kandidat za gradonačelnika Aleksandar Šapić izjavio je da posle beogradskih izbora o eventualnim koalicijama neće razgovarati sa SNS, kao ni sa Dosta je bilo.

Izvor: Beta
Podeli
screenshot
screenshot

On je istakao da će sa svima ostalima komunicirati.

"Sa SNS neću pričati jer ne prihavtam taj način komunikacije, kao ni sa DJB jer je slična priča, dok ću sa drugima razgovarati. A da li će doći do dogovora zavisi od načina kako vide razvoj Beograda", rekao je Šapić novinarima posle predstavljanja programa liste čiji je nosilac.

Upitan da prokomentariše optužbe da je privatizovao humanitarnu organizaciju "Budi human - Aleksandar Šapić" on je kazao da poziva sve koji imaju bilo kakvu sumnju u zloupotrebu dođu i prijave je.

"Humanitarnu fondaciju sam lično otvorio. Skupština opštine Novi Beograd je bila samo osnivač i nikada nijedan dinar nije uložila u fondaciju niti je iko odatle učestvovao u njenom radu", kazao je Šapić.

On je dodao da su roditelji fondacije posle novobeogradskih izbora napravili peticiju i tražili od njega da lično preuzme fondaciju.

"Podneli su zahtev Skupštini opštine Novi Beograd i svi odbornici pa i iz ĐB su digli ruku i osnivač humanitarne fondacije sa opštine Novi Beograd je prešao na mene lično", rekao je Šapić.

On je naveo da je fondaciji dodao ime Aleksandar Šapić jer je "Budi human" bilo zauzeto.

"Vodite računa o tome da kada u javnosti govorite na negativan način o organizaciji time ne ugrožavate mene, već bolesnu decu", rekao je Šapić.

Politika

strana 1 od 276 idi na stranu