Antić: Država da obezbedi održivu zdravstvenu zaštitu

Kandidat za gradonačelnika liste "Ivica Dačić SPS – JS Dragan Marković Palma" Aleksandar Antić izjavio da država mora da pruži sveobuhvatnu zdravstvenu zaštitu.

Izvor: B92

Utorak, 13.02.2018.

14:29

Antić: Država da obezbedi održivu zdravstvenu zaštitu

On je na tribini Foruma žena SPS "Zdrava žena, zdrava porodica" dodao da država mora da radi na zdravstvenom prosvećivanju celokupnog društva, počev od dečjeg uzrasta.

"Novim programima ishrane naših najmlađih Beograđana u predškolskim i školskim ustanovama ispunićemo potrebu da se zdravo hranimo od najranijeg doba da bi bili zdrava nacija", naveo je Antić.

Kako se navodi u saopštenju, poruka Foruma žena SPS jeste da je zdravlje žena neophodan preduslov za nastanak i opstanak porodice.

Na tribini o zdravlju žena predavale su doktorke Ana Gifing, Olga Vasović i Vera Dražić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: