SNS: Šamar, guranje... – napadnuti omladinci SNS

SNS saopštava da su u Rtanjskoj ulici fizički napadnuti omladinci SNS, aktivisti N. G. i N. S, dok su učestvovali u stranačkim aktivnostima u okviru kampanje.

Izvor: B92

Utorak, 13.02.2018.

13:44

SNS: Šamar, guranje... – napadnuti omladinci SNS

Na aktiviste SNS nasrnuo je muškarac koji je mladića N. G. udario rukom u nos, a devojku N. S. ošamario i gurnuo u grudi, oteo im stranački materijal koji su nosili, uz psovke i najteže uvrede, navedeno je u saopštenju.

Srpska napredna stranka ističe da je šokirana ovim monustruoznim fizičkim napadom na omladinu SNS, koji su napadnuti samo zato što su članovi SNS, koji su pristojno i na dostojanstven način obavljali redovne stranačke aktivnosti.

"Pozivamo nadležne državne organe da hitno reaguju i da procesuiraju počinioca kako bi poslali jasnu poruku svima da su nasilje svakog oblika i ovakvi sramni fizički napadi nedopustivi, a političkim protivnicima poručujemo da nas njihove siledžije nikada neće uplašiti i da ćemo nastaviti još jače da radimo i da se borimo za sve građane, jer volimo Beograd i Srbiju", saopštio je SNS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: