Prvi snimak srušenog ruskog aviona, koverte svuda VIDEO

Na internetu se pojavio prvi video-snimak sa mesta na kojem je pao avion kompanije "Saratov erlajns" sa 65 putnika i šestoro članova posade.

Izvor: B92, Tanjug

Nedelja, 11.02.2018.

14:52

Prvi snimak srušenog ruskog aviona, koverte svuda VIDEO
Foto: Tanjug/AP

Na snimku se vide delovi olupine aviona Antonov An-148 na snegu. Ruski mediji navode da su na mestu nesreće spasioci pronašli dva tela i da je na spisku putnika bilo i jedno dete.

Ruski mediji su objavili da je na mestu pada aviona kompanije "Saratov erlajnz" uočen veliki broj koverti.

Tu informaciju pojasnila je Pošta Rusije navodeći da se u avionu nalazila pošta ukupne težine oko 30 kilograma.

Agencija Tass navodi da su pojedini mediji javili da se avion navodno sudario sa helikopterom Pošta Rusije, što su iz Pošte Rusije odmah demantovali, ističući da nemaju helikoptere.

Ruski istražni komitet pokrenuo je istragu o padu aviona ruske aviokompanije "Saratov erlajnz" koji se srušio u Moskovskom regionu sa 65 putnika i šest članova posade, a istraga je pokrenuta na osnovu optužbi za kršenje propisa o bezbednosti leta.

An-148 nestao je sa radara nekoliko minuta po poletanju iz Moskve za Orsk, a ubrzo se srušio na područje sela Argunovo. Zvaničnici su nakon toga potvrdili da niko u avionu nije preživeo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: