Marinac koji je ubio Bin Ladena: "Vojna parada je sr**e"

Robert O’Nil, biši američki marinac koji je ubio Osamu bin Ladena 2011. rekao je da je vojna parada koju bi da organizuje Donald Tramp “sr**e“.

Izvor: B92

Petak, 09.02.2018.

19:45

Marinac koji je ubio Bin Ladena:
EPA-EFE/SOLIMAN ALNOWAB

“Vojna parada je sr**e trećeg sveta. Mi se spremamo. Mi se borimo. Kraj priče“, napisao je on na Tviteru, prenosi "Foks njuz"

Inače, O’Nil je samo jedan od nekoliko ratnih veterana koji se javno usprotivio ideji vojne paradu kakvu američki predsednik želi.

On je takođe podsetio da je Amerika imala vojne parade, a naveo je takođe da su zapravo Rusija i Francuska, koje redovno održavaju vojnu svečanost, zapravo “zemlje trećeg sveta jer nikada nisu mogle da prevladaju svetom kao što su mogle SAD“.

Da podsetimo, američki predsednik je naveo da je prošle godine video u Francuskoj paradu koja je bila “jedna od najimpresivnijih“, te da još bolju želi u SAD 4. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: