Na deset metara od prozora – izlila se kanalizacija VIDEO

Usred sela Mladenova izliva se kanalizacija. Stanovnici apeluju – voda i mulj dolaze do kuća.

Izvor: B92

Petak, 09.02.2018.

20:07

Na deset metara od prozora – izlila se kanalizacija VIDEO
screenshot/Prva

Sudeći prema veličini jame, bilo je jezero. Razlog, jedna pumpa, mali napon struje i velika fabrika za reciklažu, preduzeća ‘‘Greentech‘‘, u neposrednoj blizini.

“Kada iskoči iz sistema uređaj za prečišćavanje, tada jedna veće količine vode, koja sadrži u sebi suspendovane materije od procesa proizvodnje, napravi problem u našim pratećim objektima gde su pumpe za prepumpavanje i dolazi do izlivanja“, naveo je direktor JKP “Komunalprojekt“ Aleksandar Bogunović.

I to na na manje od 10 metara od prozora kuća.

“To je strašno, strašno… Ne znam kako bih to drugačije opisala. Sva ta voda, taj mulj, taj otpad iz kanalizacije se izlio nama ispred kuću bukvalno. Sve to isparava i grozno izgleda“, rekla je meštanka Mladenova Savka Kremenović.

Opširnije u video–prilogu...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: