Užice: "Prelet" u SNS; Glišić: Ilić i ovde bez stranke...

Kompletan Gradski odbor Nove Srbije Užice i Opštinski odbor ove stranke u Sevojnu pristupili su Gradskom odboru SNS-a, piše Užička nedelja.

Izvor: Užièka nedelja

Sreda, 07.02.2018.

22:01

Užice:

Boban Perišić, doskorašnji predsednik GO NS, a sada, kako je rekao, ponositi član SNS-a, izjavio je da je odluka doneta jednoglasno i da je celokupni odbor sa većinom članstva napustio Novu Srbiju.

“Gradski odbor Nove Srbije je zajedno sa SNS-om još od 2009. godine. Mi vodimo jednu doslednu politiku i prošle godine smo podržali politiku i kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika države, jer vodi takođe doslednu politiku, za razliku od centrale Nove Srbije, čija se politika u proteklih par godine, a posebno u poslednjih par meseci, posebno promenila. Mi zaista nismo u mogućnosti da podržimo kandidaturu Šapića, Đilasa ili Vuka Jeremića na bilo kojim izborima. To je ono protiv čega smo se mi borili. Nastavljamo u istom maniru u kome smo do sada radili, sa puno truda i naši članovi su vredni ljudi. Ponosim se sa Gradskim odborom Nove Srbije što nije podlegao pritiscima iz centrale. U toku dana svi će pojedinačno postati članovi SNS-a”, rekao je Perišić i istakao da je Nova Srbija u Užicu četvrta stranka po snazi.

Na pitanje da li će i funkcioner stranke Zoran Adžić preći u SNS, Perišić je rekao da Adžić nije član gradskog odbora NS, već je predsednik Izvršnog odbora Nove Srbije.

Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS i predsednik SNS Užice Tihomir Petković čestitali su na odluci rukovodiocima Nove Srbije u Užicu.

“S obzirom da je Velimir Ilić i ovde ostao bez stranke, sada može na miru da podržava Aleksanra Šapića, Đilasa i sa ostalom kompanijom u okolini Užica, da mrzi gospidina Vučića, jer to je jedina politika koju je u poslednjih dve godine zastupao. Jedino od njega što smo mogli da čujemo su uvrede i najogavnije reči na račun Vučića i njegove porodice. Onda ne treba da se čudi što ga ljudi napuštaju i što mu se stranka gasi od grada do grada, a čini mi se ni u Čačku da ne postoje”, rekao je Glišić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: