SNS: Jeremić na bedan način ucenjuje kontaktima

Beograd -- Potpredsednik SNS Milenko Jovanov izjavio da Vuk Jeremić "na bedan način" ucenjuje Srbiju "nudeći joj izmišljene međunarodne kontakte".

Izvor: Tanjug
Podeli

On je dodao da je uveren da poverenje naroda nikada neće dobiti onaj "ko Srbiji ne želi ništa dobro, u Srbiju povremeno svraća, a jedino što želi od Srbije su narodne pare i vlast".

"Vuk Jeremić na bedan način ucenjuje Srbiju nudeći joj neke svoje izmišljene međunarodne kontakte, samo ako mu narod omogući da ponovo bude vlast, a istovremeno pokvareno i zlobno priželjkuje Srbiji i njenim gradjanima pritiske i teške udarce", naveo je Jovanov u pisanoj izjavi.

"Uveren sam da će gradjani prepoznati Jeremićeve laži i izmišljotine, jer je danas svakome jasno da su jedini kontakti koje Jeremić ima Limun, Bašanović i Šubara, kao i njegovi partneri iz lopovsko - tajkunske koalicije Mišković, Đilas, Šapić i ostali, koji su ojadili Beograd i zadužili ga za 1,2 milijarde evra... ", naveo je Jovanov.

Dodaje i da je uveren da poverenje naroda nikada neće dobiti onaj ko, kako kaže, Srbiji ne želi ništa dobro, u Srbiju povremeno svraća, a jedino što želi od Srbije su narodne pare i vlast.

"Umesto što laže o svojim međunarodnim kontaktima i priželjkuje Srbiji pritiske i teške udarce, Jeremić je dužan da gradjanima konačno objasni odakle mu 7,5 miliona evra za predsedničku kampanju ko mu ih je dao i šta traži zauzvrat", zaključio je Jovanov.

Politika

strana 1 od 276 idi na stranu