Duda Ivković za B92: Meni je savest čista, a njima...

Košarkaška legenda Dušan Ivković u prvom izdanju novog formata na B92.net "Direktno sa Filipom" govori o ulasku u politiku, napadima, društvu i navijačima...

Izvor: B92

Četvrtak, 01.02.2018.

11:20

Duda Ivković za B92: Meni je savest čista, a njima...
Foto: B92

Čuveni Duda Ivković u razgovoru sa Filipom Čukanovićem objašnjava svoje motive za političko angažovanje u prethodnih godinu dana, govori i o drugim "nestranačkim ljudima", kao i borbama koje će voditi i koje treba voditi.

O napadima medija čija je meta bio tokom predsedničke kampanje kratko kaže:

"Meni je savest čista, ne znam da li je i njima. To što sam ja podržao bilo kakvu listu, ja tu ne vidim nikakav lični interes, već vidim loše stanje i vidim da bi trebalo da pomognem svojim sugrađanima i svom narodu."

Kratki video-format "Direktno sa FIlipom" će svake nedelje posetiocima sajta B92.net donositi kratke intervjue Filipa Čukanovića sa najistaknutijim pojedincima iz sveta politike, sporta i kulture, o najaktuelnijim temama - direktno i bez okolišanja.

Pogledajte šta nam je rekao Duda Ivković:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: