Tuču devojčica gledalo 150 učenika, "skupljaju lajkove"

Split -- “Hvala svima koji su me bodrili“, napisala je na Instagramu “pobednica“ dogovorene tuče između dve srednjoškolke u Splitu.

Izvor: Večernji list
Podeli
screenshot/Index.hr
screenshot/Index.hr

Njih dve su ispitane u policiji, a dobile su i prekršajne prijave.

Snimak tuče je šokirao javnost, a o događaju će biti upućeno i pisano obaveštenje nadležnom Centru za socijalni rad. Policija je nastavila istragu s obzirom na to da je barem 150 učenika pratilo tuču, navijalo i snimalo ih.

Međutim, o dogovorenim tučama splitskih srednjoškolaca o kojima čitav grad priča, u policiji ne daju nikakve informacije, piše “Večernji list“.

Kako se dodaje, iz pouzdanih informacija list navodi da su građani prijavili da je za utorak bila najavljena tuča učenika u Solinskoj ulici, policija je izašla na teren, ali tamo nije zatekla nikoga.

“Sve je bilo na Instagramu. Stranica splitske.cipe (cipačina ili cipa znači tuča) imala je više od 15 snimaka dogovorenih tuča, svaki je pregledan nekoliko hiljada puta i ima na stotine komentara. Nisu njih dve ni prve ni jedine devojke koje su se potukle. Tukli su se iz istog razloga kao i muški, da bi bi bile popularne face, skupljaju lajkove“, govore za “Večernji list“ izvori iz srednje škole.

Stranica je ugašena, ali ne sumnjaju da će takvih “dogovora i dalje biti“.

Neki čak pominju i da su dve devojčice za petak najavile revanš.

Region

strana 1 od 113 idi na stranu