Miša Vacić: Ja ću ih lično mobilisati...

Kontroverzni Miša Vacić, koji je nedavno postao lider “Srpske desnice“ podelio je na Tviteru tekst u kojem se govori o spremnosti Vojske Srbije.

Izvor: B92

Subota, 27.01.2018.

17:09

Miša Vacić: Ja ću ih lično mobilisati...
Foto: Tanjug, arhiva

Vacić je objavio tekst za sajta “Nacionalist“ – “Vojska Srbije spremna: Ako Šiptari napadnu, za tri sata uzimamo sever“, a potom ušao u raspravu sa nekoliko korisnika ove društvene mreže.

Na pitanje jednog od “tviteraša“, “ko će da ratuje“, Vacić je imao kratak odgovor.

“Tvoja deca će da idu. Ja ću ih lično mobilisati“, napisao je on.

Da podsetimo, Vacić je u žižu javnosti dospeo prošle godine kada je postavljen za savetnika u Kancelariji za Kosovo i Metohiju, a onda dobio otkaz posle samo nekoliko dana.

Inače, Vacić je bivši vođa desničarske organizacije “SNP 1389“, a nedavno je došao na čelo stranke nacionalno – konzervativne orijentacije “Srpska desnica“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: