SD: Upucan mladić – "veza huligana iz Splita i Beograda"

Slobodna Dalmacija piše da je u Splitu ranjen Dejan B. (28) koji se dovodi u vezu sa hrvatskim državljanima koji su učestvovali u neredima u Beogradu.

Izvor: B92

Utorak, 23.01.2018.

11:45

SD: Upucan mladić –
Foto: StarSport

Kako se navodi, on se pre nekoliko godina vratio u Hrvatsku iz Beograda, a ranije je privođen pod sumnjom da je zapalio jedan automobil.

“Nakon što su šestorica Splićana sredinom decembra uhapšeni zbog izazivanja nereda na stadionu JNA u Beogradu, našu redakciju je zasulo nekoliko desetina mejlova u kojima upućeni insajderi tvrde da je Dejan B. bio veza koja je tu šestoricu spojila sa beogradskim organizatorima nereda. Zvaničnu potvrdu takvih tvrdnji nismo mogli da dobijemo u policijskim krugovima“, navodi se na sajtu Slobodne Dalmacije.

Dodaje se i da je otac 28-godišnjaka bio vozač koji se 1993. godine preselio iz Splita u Beograd, da je Dejan veći deo života proveo u srpskoj prestonici, a pre nekoliko godina se vratio u Hrvatsku.

Podsetimo, u neredima koji su izbili tokom utakmice Partizana i Crvene zvezde na stadionu u Humskoj ulici u Beogradu učestovali su i hrvatski državljani, koji su potom uhapšeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: