"Sastanak Vučića i Trajkovića zakazan za 30. januar"

Sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Momčila Trajkovića iz Spskog nacionalnog foruma zakazan je za utorak, 30. januara, u Beogradu.

Izvor: Beta

Nedelja, 21.01.2018.

15:32

Tanjug, arhiva

To je saopštila je služba za informisanje predsednika Srbije.

Kako je navedeno, došlo je do propusta u organizaciji sastanka tokom boravka predsednika Vučića na Kosovu, uprkos želji da čuje mišljenje svih relevantnih predstavnika srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

Momčilo Trajković danas je uputio predsedniku Srbije otvoreno pismo jer nije održan ugovoreni sastanka tokom Vučićeve poste Kosovu i Metohiji.

U otvorenom pismu Trajković je između ostalog pitao Vučića zašto napada neistomišljenike i ukazao mu da situacija na Kosovu nije onakva kakvom mu je prikazuju njegovi saradnici.

Trajković je ocenio i da Srbi na Kosovu nisu nikada do sada bili poniženi kao juče tokom vučićeve posete i da je razgovor sa građanima bila "izrežirana predstava u kojoj su glavni glumci bili nesrećni ljudi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: