"Poseta Vučića ključna za stabilnost, mir, opstanak Srba"

Poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji je od ključnog značaja za stabilnost i mir u regionu, kao i za opstanak srpskog naroda.

Izvor: B92

Subota, 20.01.2018.

17:08

Foto: Tanjug, arhiva

To je izjavio potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

"Ovakvom hrabrom odlukom Vučić je pokazao da je Srbija posvećena očuvanju mira i zaštiti srpskog naroda na KiM, za razliku od mnogih političkih faktora Albanaca, dela međunarodne zajednice, ali i mnogih opozicionih partija u Srbiji, koji ne kriju da bi priznali nezavisnost Kosova i kojima je nestabilnost na Kosovu potrebna za pritisak na rukovodstvo Srbije", naveo je Dačić, koji je i predsednik SPS-a, u pisanoj izjavi za Tanjug.

Kako je rekao, Srbija ni po koju cenu neće odustati od borbe za mir i opstanak srpskog naroda na KiM, što, kaže, pokazuje i poseta predsednika Vučića.

Predsednik Aleksandar Vučić nalazi se u poseti Kosovu i Metohiji gde razgovara sa političkim predstavnicima Srba i građanima južno od reke Ibar. Opširnije - OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: