"Vučićeva poseta Kosovu organizovana u propagandne svrhe"

Pokret "Dosta je bilo" ocenio je da je boravak predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Kosovu i Metohiji organizovan u propagandne svrhe.

Izvor: Beta

Subota, 20.01.2018.

13:27

Taj pokret je naveo i da građani Srbije, a naročito na Kosovu i Metohiji, umesto toga očekuju hitno privođenje pravdi nalogodavaca i ubica najjačeg opozicionog političara na Kosovu Olivera Ivanovića.

Osim toga, oni su u saopštenju nedavno ubistvo Ivanovića u severnom delu Kosovke Mitrovice nazvali "političkim ubistvom".

"Dosta je Vučićevih praznih reči, propagandnog i putujućeg cirkusa. Građani očekuju dela. Ko je ubio Ivanovića i zašto", naveo je Pokret "Dosta je bilo" u saopštenju.

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je u Banjskoj na Kosovu da će Beograd i Priština razmenjivati informacije o ubistvu Olivera Ivanovića.

"Mi ćemo razmenjivati informacije. Ali ćemo da sačekamo ne priče za novine, već konačne rezultate istrage, ako se to ne desi onda će nam mnoge stvatri biti jasnije", rekao je Vučić u manastiru Banjska.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: