Trajković uputio Vučiću molbu za razgovor

Nekadašnji potpredsednik Vlade Srbije Momčilo Trajković uputio je molbu za razgovor predsedniku Srbije Aleksandaru Vučiću.

Izvor: B92

Petak, 19.01.2018.

23:02

Trajković uputio Vučiću molbu za razgovor

On je naveo da mu se obraća “u vrlo delikatnom trenutku za našu državu i za sve Srbe sa Kosova i Metohije“.

“Uveliko gazeći sedmu deceniju života i četvrtu deceniju bavljenja politikom, osećam potrebu da vam se obratim i zatražim od vas da za vreme vašeg predstojećeg boravka na Kosovu i Metohiji odvojite malo vremena i porazgovarate sa mnom i sa grupom mojih saradnika i prijatelja koji zbog svoga ugleda nešto znače u našoj sredini“, naveo je Trajković.

On je istakao da smatra da bi susret i razgovor bio od velike koristi za smirivanje i ohrabrivanje srpskog naroda u teškom trenutku posle ubistva Olivera Ivanovića.

“U nadi da ćete prihvatiti moj zahtev“, zaključio je Trajković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: