Stefanović proglašen počasnim građaninom opštine Grocka

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović proglašen je počasnim građaninom opštine Grocka, a prilikom dodele priznanja rekao je da je to čast i obaveza.

Izvor: Tanjug

Petak, 19.01.2018.

18:32

Stefanović proglašen počasnim građaninom opštine Grocka
Foto: Tanjug / Rade Preliæ

"Ovo je priznanje svima onima koji su se sa mnom borili da opština Grocka bude bolje mesto za život. Ovo je lepa opština dobrih ljudi", rekao je Stefanović.

Dodaje da je mnogo puta dolazio u Grocku, shvatajući njenu važnost za razvoj Beograda.

"Ovde se razvija turizam, ugostiteljstvo, a trudio sam se i da podignemo nivo bezbednosti ovde, da se deca edukuju kako da se zaštite od svih potencijalno opasnih stvari, da rastu bezbedno, srećno i zadovoljno", naveo je Stefanović.

On je rekao da je još mnogo izazova ispred uprave Grocke, ali da se razlika oseti.

"Ova opština je za kratko vreme asfaltirala više od 140 kilometara puteva, a vi ste kao odbornici Skupštine opštine to uradili i iskoristili svoju funkciju za dobrobit celog naroda", rekao je ministar.

Predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović rekao je da ova opština prvi put u svojoj istoriji dodeljuje ovakvo priznanje.

"Pre deset godina opština je bila u jako lošem stanju zbog loše gradske uprave, loša putna mreža, oronule zgrade, kanalizacija i voda koji ne funkcionišu, to smo zatekli. Tada je Nebojša sa nama obilazio svako selo, a i sada kada je postao ministar dolazi u našu opštinu više puta godišnje. Desilo se puno promena i to će narod znati da ceni na izborima", rekao je Simonović.

Kaže da se u opštini radi svaki dan, a ne samo pred izbore.

"Bili smo zapostavljeni prethodnih godina i sada vodimo tešku borbu, ali imamo podršku republike i Grada Beograda. Garantujem da ćemo rešiti tehničku ispravnu vodu u roku od dve godine, kanalizaciju, a sve to ne bi mogli da uradimo bez podrške naših ljudi", rekao je Simonović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: