Zapaljeni automobil pripadao mrtvom Srbinu iz Austrije?

Beograd -- Zapaljeni automobil “opel astra“ iz kojeg je, kako se sumnja, izvršen atentat na Olivera Ivanovića, pripadao je Austrijancu srpskog porekla, pišu “Novosti“.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug, AP
Foto: Tanjug, AP

Beogradski list dodaje da je reč o osobi koja više nije među živima.

Osim toga, kako navode, i dalje se spekuliše kako su i na koji način ubice došle do tog automobila.

Podsećamo, kosovska policija ranije je saopštila da je došla do nekih novih informacija o ubistvu Ivanovića nakon razgovora sa nekoliko svedoka, snimaka sigurnosnih kamera i informacija dobijenih putem zaštićene komunikacije, poverljivih telefonskih razgovora, mejlova i zapisa sa društvenih mreža.

Kosovska policija je navela da je u dosadašnjoj istrazi identifikovan vlasnik zapaljenog automobila tipa "opel astra".

Ivanović, lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda", ubijen je juče ujutru na ulazu zgrade u kojoj se nalazi ta stranka u Severnoj Mitrovici.

Ivanovića je ubila, za sada, nepoznata osoba/e sa šest metaka iz vatrenog oružja kalibra 9k19 mm, a sumnja se da je oužje imalo prigušivač.

"Sada smo u procesu analize svih do sada prikupljenih dokaza. Posebno se ekstrahuje, analizira i ocenjuje video-snimak sigurnosnih kamera koje su bile u blizini mesta ubistva i drugi materijalni dokazi", navoi se u saopštenju Kosovske policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 77 idi na stranu