Obdukcija: Ivanović ubijen sa šest metaka - "duga devetka"

Obdukcioni nalaz je pokazao da je Oliver Ivanović ubijen sa šest metaka iz pištolja zastava M70A, poznatog kao "duga devetka", navode iz KBC Kosovska Mitrovica.

Izvor: Tanjug

Utorak, 16.01.2018.

18:33

Obdukcija: Ivanović ubijen sa šest metaka -

"Postoji šest ulaznih rana i četiri izlazne, dva metka su se zadržala u telu. Povrede su u predelu gonjeg dela grudnog koša", rekao je direktor Kliničko-bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović.

Kako kaže, obdukcija je trajala oko četiri sata, a hici su povredili vitalne organe Ivanovića, gornju aortu, šuplju venu i jetru.

Direktor bolnice je dodao da je telo ubijenog Ivanovića nakon obdukcije preuzela porodica.

Na čelu tima obducenata bila je obducentkinja Suzana Matejić sa Medicinskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici, a prisustvovali su joj i predstavnici Euleksa i predstavnici Instituta za sudsku medicinu iz Prištine.

Nakon obdukcije telo ubijenog Ivanovića odneto je u njegov porodični dom, a u sredu će biti transportovano za Beograd, gde će biti sahranjen, na Novom groblju.

On je jutros upucan prilikom dolaska u stranačke prostorije u Kosovskoj Mitrovici, oko 8:15.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: