Policija: Imamo određene dokaze, nađeno zapaljeno vozilo

Kosovska policija je na mestu napada na Olivera Ivanovića našla "određene dokaze koji će se koristiti u daljem toku istrage".

Izvor: Beta

Utorak, 16.01.2018.

11:02

Policija: Imamo određene dokaze, nađeno zapaljeno vozilo
B92

To je rekao regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić.

Bojić je agenciji Beta rekao da je jutros oko 9.15 sati u Ulici vojvode Putnika našla i zapaljeno vozilo za koje se sumnja da može biti povezano sa ubistvom Ivanovića.

Po Bojićevim rečima, zapaljena "opel astra" je bila bez registarskih tablica.

Tužilac u Osnovnom tužilaštvu u Mitrovici Šićiri Sila rekao je za prištinski portal Ekspres da je na Olivera Ivanovića pucao za sada nepoznati napadač, te da se ubistvo dogodilo ispred sedišta njegove stranke "iz automobila u pokretu". Bojić je naveo da je Ivanović ranjen vatrenim oružjem jutros oko 8.10 sati, potom je odnet u KBC sever radi ukazivanja pomoći i reanimacije, ali su lekari konstatovali smrt.

Policija je odmah došla na mesto napada, gde uviđaj još traje.

Lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" preminuo je nakon što je upucan ispred kancelarije u Kosovskoj Mitrovici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: