Četiri saobraćajke, povređeno petoro i dvogodišnje dete

Tokom noći u Beogradu su se desile četiri saobraćajne nesreće u kojima je povređeno šest osoba, među kojima i dete staro dve godine.

Izvor: Beta

Utorak, 16.01.2018.

08:05

Četiri saobraćajke, povređeno petoro i dvogodišnje dete

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura je agenciji Beta rekla da su se dve saobraćajne nereće dogodile na istom mestu u Zemunu, na uglu Novogradske i Ugrinovačke, u razmaku od 45 minuta.

U prvoj koja se dogodila oko 19.40 lakše je povređena ženska osoba stara 28 godina, a u drugoj oko 20.30 žena (35) i dvogodišnji dečak, rekla je Macura i dodala da su svi povređeni prevezeni u Urgentni centar.

Prema njenim rečima u Urgentni centar je prevezenai ženska osoba stara 20 godna lakše povredjena u Požeškoj ulici oko 19 sati.

Dve osobe povređene su u Višnjičkoj ulici, ženska stara 36 godina i muška 64. Ekipe Hitne pomoći tokom noći intervenisale su 111 puta, od čega na javnom mestu 16 puta.

Tokom noći najviše su se na broj 194 javljali asmatičari, srčani bolesnici sa bolom u grudima i hripertenzijom.

Macura je podsetila da je juče tokom dana u pri padu lifta u ulici Stojana Protića 13 poginula jedna osoba stara 40 godina, dok je duga zadobila ortopedske povrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: