"Nas je ipak više": Okupljanje u 19h ispred Hrama

Vest o ubistvu Olivera Ivanovića odjeknula je na Tviteru, a na toj mreži najavljeno je okupljanje ispred Hrama Svetog Save u 19 sati.

Izvor: B92

Utorak, 16.01.2018.

15:13

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžiæ

Pod haštagom “Nas je ipak više“, najavljeno je okupljanje u Beogradu, ali i u još nekoliko gradova Srbije kako bi se odala pošta ubijenom lideru Građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću.

Skupovi su najavljeni u 19h ispred Hrama Svetog Save u Beogradu, Uspenske crkve u Novom Sadu i Saborne crkve u Kragujevcu, Crkve Svete Trojice u Leskovcu, i u 18h ispred Hrama Svetog cara Konstantina u Nišu

Na skup je pozvao i lider Nove stranke Zoran Živković na konferenciji za novinare.

Lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" preminuo je nakon što je upucan ispred kancelarije u Kosovskoj Mitrovici.

Policija Kosova nudi nagradu od 10.000 evra za relevantnu informaciju o ubistvu Olivera Ivanovića, preneo je kosovski portal Koha.net.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ubistvo Olivera Ivanovića teroristički akt i da će se Srbija prema tom aktu tako i odnositi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: