Ali Ahmeti i brojač novca u kancelariji

Lider najuticajnije albanske partije u Makedoniji, Ali Ahmeti našao se u centru kontroverze, pošto su lokalni portali objavili njegovu fotografiju u kancelariji

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.01.2018.

11:28

Ali Ahmeti i brojač novca u kancelariji
Foto: Thinkstock

U kancelariji se nalazi i aparat za brojanje novca.

Njegova partija, Demokratska unija za integracije tvrdi da fotografija nije snimljena u Ahmetijevoj kancelariji.

Demokratska unija za integracije oštro je u ponedeljak reagovala na lavinu reakcija na makedonskim portalima, koji su objavili fotografiju lidera te stranke i nekadašnjeg komandanta Oslobodilačke nacionalne armije Alija Ahmetija u kancelariji pored mašine za brojanje para.

Posle serije napisa o Ahmetijevoj fotografiji, DUI je saopštio sa je fotografija snimnjena i kancelariji jednog kosovskog preduzetnika, a ne u sedištu partije u Maloj Rečici kod Tetova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: