"Doček bez specifičnosti, alkoholisanih više nego inače"

Četiri osobe lakše su povređene u tri udesa u Beogradu tokom noći u kojoj je proslavljana Nova godina po julijanskom kalendaru, kažu iz Hitne pomoći.

Izvor: B92

Nedelja, 14.01.2018.

08:00

Foto: Tanjug / Sava Radovanoviæ

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura istakla je da je Hitna pomoć intervenisala 59 puta od kojih 22 na javnom mestu.

Međutim, kako kaže, protekla noć je prošla bez specifičnih događaja, samo da je alkoholisanih osoba bilo “više nego inače”.

Kada je reč o udesima, u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 20.43 na okretnici autobuske linije 26, u naselju Braće Jerković, lakše je povređena devojka starosti oko 25 godina koja je prevezena u Urgentni centar.

Na autoputu ka Šidu kod skretanja za aerodrom lakše povrede su zadobili muškarac i devojka usrasta oko 27 i 25 godina koji su prevezeni u Urgentni centar.

Na uglu Gospodar Jovanove i Kneginje Ljubice, lakše je povređen 45-godišnji muškarac koji je prevezen u Urgentni centar.

Širom Srbije je dočekana i Nova godina po Julijanskom kalendaru, u većini gradova su organizovani koncerti i vatromet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: