Indija: Potonuo trajekt sa školarcima, ima mrtvih

Indijski trajekt koji je prevozio decu školskog uzrasta potonuo je u Arabijskom moru, usled čega se dvoje učenika udavilo, a šestoro nestalo.

Izvor: Tanjug

Subota, 13.01.2018.

12:29

Indija: Potonuo trajekt sa školarcima, ima mrtvih
Foto: Gettyimages

Indijska novinska agencija PTI citirala je policiju koja je saopštila da je još 32 dece spaseno nakon nezgode koja se dogodila ispred obale indijske države Maharaštra.

Kako prenosi AP, zvaničnici indijske Obalske straže naveli su da nastavljaju sa potragom u moru koristeći avione, helikoptere i brodove.

Ovakvi incidenti su, navodi agencija, uobičajeni u Indiji gde je veliki broj trajekata veoma loše sagrađen i često prepun putnika, a često se ne poštuju bezbednosna pravila kao što je posedovanje prsluka za spasavanje.

Brodovi su često glavni oblik transporta za stanovnike nekih područja u toj zemlji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: